Makemake maoli ʻoe i kahi BMS no nā Bateri Lithium?

Pūnaehana hoʻokele pākaukau (BMS)ʻike pinepine ʻia ʻo ia he mea nui no ka mālama ʻana i nā pā lithium, akā pono ʻoe i hoʻokahi? No ka pane ʻana i kēia, he mea nui e hoʻomaopopo i ka hana a BMS a me kāna hana i ka hana pākaukau a me ka palekana.

ʻO ka BMS kahi kaapuni i hoʻohui ʻia a i ʻole kahi ʻōnaehana e nānā a mālama i ka hoʻouka ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana o nā ʻeke lithium. Hoʻopaʻa ʻo ia i ka holo ʻana o kēlā me kēia cell i loko o ka pā uila i loko o ka volta palekana a me nā pae wela, ke kaulike i ka hoʻopiʻi ma waena o nā cell, a pale i ka hoʻouka ʻana, ka hoʻokuʻu hohonu, a me nā kaapuni pōkole.

No ka nui o nā noi mea kūʻai aku, e like me nā kaʻa uila, nā uila uila, a me ka mālama ʻana i ka ikehu hou, makemake nui ʻia kahi BMS. ʻO nā pākahi Lithium, ʻoiai e hāʻawi ana i ka nui o ka ikehu kiʻekiʻe a me ke ola lōʻihi, hiki ke maʻalahi i ka overcharging a i ʻole ka hoʻokuʻu ʻana ma mua o ko lākou mau palena. Kōkua ka BMS i ka pale ʻana i kēia mau pilikia, a laila e hoʻolōʻihi i ke ola pākaukau a mālama i ka palekana. Hāʻawi ia i ka ʻikepili koʻikoʻi e pili ana i ke olakino pākaukau a me ka hana, hiki ke koʻikoʻi no ka hana pono a me ka mālama ʻana.

Eia nō naʻe, no nā noi maʻalahi a i ʻole nā ​​papahana DIY kahi i hoʻohana ʻia ai ka pūʻolo pākahi i kahi kaiapuni i hoʻomalu ʻia, hiki paha ke hoʻokele me ka ʻole o ka BMS paʻakikī. I kēia mau hihia, ʻo ka hōʻoia ʻana i nā protocol charging kūpono a me ka pale ʻana i nā kūlana i hiki ke alakaʻi i ka overcharging a i ʻole ka hoʻokuʻu hohonu.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻoiai ʻaʻole pono ʻoe i nā manawa a pauBMS, hiki i kekahi ke hoʻonui nui i ka palekana a me ka lōʻihi o nā pā lithium, ʻoi aku ka nui o nā noi i mea nui ka hilinaʻi a me ka palekana. No ka maluhia o ka noʻonoʻo a me ka hana maikaʻi loa, ʻo ka hoʻokomo ʻana i kahi BMS he koho naʻauao.

BMS no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā Bateri Lithium Mīkini

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-13-2024

HOAKAKA DALY

  • Helu helu: No. 14, Gongye South Road, Songshanhu science and Technology Industrial Park, Dongguan City, Guangdong Province, Kina.
  • Helu : +86 13215201813
  • manawa: 7 lā o ka pule mai 00:00 am a 24:00 pm
  • E-mail: dalybms@dalyelec.com